۵ فایده‌ برون‌سپاری خدمات حسابداری برای استارتاپ‌ها

۵ فایده‌ برون‌سپاری خدمات حسابداری برای استارتاپ‌ها

دنیای استارتاپ‌ها در ایران به سرعت در حال رشد است. این کسب‌وکارهای نوپا تا زمانی که به یک شرایط پایدار برای درآمدزایی برسند، هر روز چالش‌های زیادی را تجربه می‌کنند و گاهی اوقات ۲۴ ساعت در روز هم برای رسیدگی به تمامی مشکلات زمان کمی به نظر می‌رسد. به همین دلیل استارتاپ‌ها در سراسر دنیا، بخشی از کارها را به شرکت‌های متخصص می‌سپارند تا با هزینه‌ای کمتر و تخصصی‌تر انجام گیرند.خدمات حسابداری و مالیاتی هم یکی از همین فعالیت‌هاست. در این مطلب به فواید اصلی برون‌سپاری خدمات حسابداری برای استارتاپ‌ها پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

فواید برون‌سپاری خدمات حسابداری

صاحبان و مدیران بسیاری از استارتاپ‌ها در ابتدای کار، از درک مشکلات و موانع سرراهِ کسب‌وکارشان آگاهی کافی ندارند و به‌همین‌دلیل سعی می‌کنند همه‌ی کارها را خودشان انجام بدهند. اما پس از مدتی متوجه می‌شوند که بسیاری از کارهای تخصصی مانند امور مربوط به حسابداری و دفاتر مالی شرکت روی هم تلنبار شده است و نمی‌توانند از پس سازمان‌دهی آنها بربیایند.

مشکل دیگر این است که امور مالی و حسابداری بسیار پیچیده هستند و رسیدگی به آنها به دانش کافی در این زمینه نیاز دارد. مدیران استارتاپ باید رویدادهای مالی را در «دفاتر کل» به‌درستی ثبت کنند. این افراد با رسیدن زمانِ انجام امور مالیاتی به‌شدت مضطرب می‌شوند، چرا که پرونده‌های حسابداری آنها پر از رسیدها و فاکتورهای فروش به‌هم‌ریخته است.

نداشتن یک نقشه راه مالی و مالیاتی برای کسب‌وکار و بروز کوچکترین اشتباهات در دفاتر حسابداری، باعث می‌شود تحلیل‌های مالی شرکت نادرست از آب دربیاید و بنابراین استارتاپ در مدت کوتاهی از پا در خواهد آمد.

خواندن
۱۰ استارتاپ و شرکت برتر دنیا را بشناسید

بیایید ببینیم چرا استارتاپ‌ها نیاز دارند برای ساده‌تر کردن امور حسابداری و مالیاتی شرکت از برون‌سپاری خدمات حسابداری و مالیاتی استفاده کنند.

۱. صرفه‌جویی در هزینه‌های کسب‌وکار

۵ فایده‌ برون‌سپاری خدمات حسابداری برای استارتاپ‌ها

اینکه بسیاری از مدیران و صاحبان استارتاپ‌ها سعی می‌کنند همه‌ی کارهای مربوط به شرکت به‌ویژه حسابداری را خودشان انجام بدهند، به‌خاطرِ کاهش هزینه‌هاست. البته این افراد در اشتباه هستند، زیرا حجم رویدادهای مالی و دفاتر حسابداری هر روز بیشتر و گیج‌کننده‌تر می‌شود. بنابراین مدیران دیر یا زود مجبور می‌شوند یک مشاور مالی یا تیم حسابداری استخدام کنند. اما دستمزد مشاور مالی و حقوق تیم حسابداری بسیار بالاست و علاوه‌برآن، باید همیشه و به‌شکل منظم پرداخت شود. مسلما برای یک کسب‌وکار نوپا پرداخت چنین دستمزدهایی واقعا مشکل است. این درحالی است که برون‌سپاری خدمات حسابداری به شرکت‌های مالی، به‌شکل قراردادی است و هزینه‌ی آن با توجه به حجم کارِ انجام‌شده دریافت می‌شود.

۲. دریافت مشاوره مالی به‌شکل حرفه‌ای و قابل‌اعتماد

یکی از دلایل اصلی شکست استارتاپ‌ها، این است که مدیران آنها در امور حسابداری دانش و تخصص کافی ندارند. برای قراردادن شرکت در وضعیت عادی از لحاظ مالی، به‌کمک یک مؤسسه‌ی خدمات حسابداری و مالی نیاز دارید. آنها از همان ابتدای کار، امور مالی‌تان را سازمان‌دهی می‌کنند و دفاتر حسابداری را به‌شکل دقیق و به‌روز تنظیم می‌کنند. همچنین، تمام کارهای مربوط به مدیریت نقدینگی، مدیریت حساب‌های دریافتنی و پرداختنی، حقوق و دستمزد کارکنان و نظایر آنها را انجام می‌دهند. با این کار، شما همواره می‌دانید که شرکت‌تان از لحاظ مالی دقیقا در چه نقطه‌ای ایستاده است. علاوه‌براین، به‌شکل مستقیم به دانش و توصیه‌های مفید افراد متخصص و مشاوره مالی درباره‌ی حساب‌های ثبت‌شده و نحوه‌ی بهبود آنها دسترسی خواهید داشت.

خواندن
۵ استارتاپ موفق در صنعت مد و فشن

۳. صرفه‌جویی در زمان

بخش عمده‌ای از تلاش‌های شما در کسب‌وکار نوپایتان باید بر بهبود محصولات و خدمات‌ متمرکز باشد. مسلما همه‌ی این تلاش‌ها مستلزم صرف وقت هستند. بنابراین اگر بخواهید کارهای حسابداری را هم خودتان انجام بدهید، مدت‌زمانی که برای تمرکز بر جنبه‌های اصلی تولید نیاز دارید کاهش خواهد یافت.

وقتی‌که زمان کافی برای امور اصلی کسب‌وکار نداشته باشید، مسلما میزان بهره‌وری و کارایی‌تان تا حد زیادی پایین می‌آید. درحالی‌که اگر امور مالی‌تان را به یک موسسه حسابداری برون‌سپاری کنید، زمان بیشتری برای انجام کارهای اصلی کسب‌وکارتان خواهید داشت و بهره‌وری‌تان نیز بسیار افزایش پیدا خواهد کرد. علاوه‌بر این‌ها می‌توانید اطمینان حاصل کنید که امور حسابداری و وظایف اداری شما به‌درستی مدیریت می‌شود.

۴. پیچیدگی قوانین مالیاتی

قوانین مالیاتی یکی از پیچیده‌ترین امور مربوط به هر سازمان یا کسب‌وکار هستند و حتی افراد حرفه‌ای هم گاهی به‌سختی از آنها سردرمی‌آورند. تخلف در امور مالیاتی و درگیر مسائل قانونی‌شدن برای هر کسب‌وکار دردسرساز است و هیچ استارتاپی دوست ندارد به‌محض رشد کردن با چنین مواردی مواجه شود. به‌همین‌دلیل دریافت مشاوره مالیاتی از شرکت‌های حرفه‌ای اهمیت زیادی دارد.

شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مالیاتی در مسائل مربوط به امور مالیاتی خبره هستند و اطلاعات به‌روز و کاملی درباره‌ی قوانین جدید دارند. این شرکت‌ها در انجام کلیه امور مالیاتی، ازجمله تعیین کم‌ریسک‌ترین نقشه راه مالیاتی، تنظیم و ارسال به موقع فرم‌ها و اظهارنامه‌ها، رسیدگی به دفاتر شرکت و حتی کاهش جریمه‌های مالیاتی به شما کمک می‌کنند؛ بنابراین با خیال راحت می‌توانید به رشد و توسعه‌ی هسته‌‌ی اصلی کسب‌وکارتان بپردازید.

۵. کاهش حجم کاری

هر استارتاپی در ابتدا کوچک است و تعداد اعضای تیم آن محدود است. اما با گذشت زمان، حجم کاری اضافه می‌شود و در نتیجه باید تعداد نیروی انسانی بیشتر شود. رسیدگی به همه‌ی این کارها بار اضافی بر دوش مدیران و اعضای تیم تحمیل می‌کند. در این میان امور مالی و حسابداری نیز همه چیز را بدتر می‌کنند. حتی اگر تیم مالی در شرکت وجود داشته باشد، باز هم مدیران باید در برخی موارد با آنها تعامل داشته باشند و همچنان روی برخی کارها نظارت کنند.

خواندن
چگونگی مدیریت رشد استارت‌آپ‌ها

برون‌سپاری تمامی امور حسابداری، مالی و مالیاتی، می‌تواند در کاهش بار اضافی به شرکت‌ها کمک کند. به‌این‌ترتیب مدیران و اعضای تیم می‌توانند با انرژی بیشتر به کارهای اصلی خودشان بپردازند. مدیران هم نیازی به نظارت بر امور مالی ندارند و فقط در جریان نتیجه‌ی کارها قرار می‌گیرند.

پایان دردسرهای مالی برای استارتاپ‌ها

درحال‌حاضر، مؤسسات خدمات مالی، با هدف کمک به استارتاپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی شده‌اند و می‌توانند به تمام امور مربوط به طراحی و مدیریت زیرساخت‌های مالی این کسب‌وکارها رسیدگی کنند.

منیع: چطور

استارتاپس لند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *