استارتاپ باارزش جهان

با ۱۰ استارتاپ باارزش جهان آشنا شوید

پاندمی کرونا به همه کسب‌وکارها آسیب رسانده و استارتاپ‌ها هم از این ویروس در امان نمانده‌اند. بسیاری از استارتاپ‌ها تلاش دارند خودشان را سرپا نگه دارند، اما به گزارش سی‌ان‌ان بیزینس، بیش از ۷هزار و ۳۰۰ نفر که در بزرگ‌ترین و مهم‌ترین استارتاپ‌های جهان کار می‌کردند، از کار خود اخراج شدند. تنها ۴ماه، آنها را به کلی از پای درآورده‌است. حدود ۴۶۴ استارتاپ بزرگ و مهم در جهان وجود دارند که این روزها با کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کنند، اما ۱۰ استارتاپ ارزشمند در این روزهای کرونایی، کدام هستند؟

۱. بابت دانس، ۷۵میلیارد دلار

شاید کمی عجیب به نظر بیاید اما ۲استارتاپ با‌ارزش جهان که در رتبه اول و دوم قرار دارند، هر دو چینی هستند. اولین استارتاپ باارزش جهان ، بایت دانس است؛ استارتاپی چینی که در حوزه محتوا فعالیت دارد. این شرکت به کمک هوش مصنوعی و الگوریتم‌هایی که در اختیار دارد، کاربران را در فضای مجازی به‌ویژه در فیس‌بوک و اینستاگرام رصد می‌کند و اطلاعاتی را که از آنها به دست می‌آورد، به مشتریان خود می‌فروشد.

۲. دی‌دی چاکسینگ، ۵۶میلیارد دلار

دومین شرکت با‌ارزش در دنیا هم یک شرکت چینی است. چینی‌ها با اینکه درگیر کرونا بوده‌اند و ماه‌هاست که فعالیت اقتصادی چندانی نداشته‌اند، اما برخی از استارتاپ‌های آنها هنوز فعال هستند. دی‌دی چاکسینگ در حقیقت استارتاپی برای حمل‌ونقل و تحویل غذا به شمار می‌آید. این شرکت همچنین ترکیبی از شرکت‌های آمریکایی نظیر اوبر، گرب، لیفت و اولا است. سرمایه‌گذاران بسیاری در این شرکت فعالیت دارند.

۳. استرایپ، ۳۵.۲۵ میلیارد دلار

عمده استارتاپ‌ها در آمریکا فعالیت دارند. استرایپ یکی از همان استارتاپ‌های آمریکایی است که امکاناتی برای پرداخت آنلاین در آمریکا فراهم می‌کند. این روزها بسیاری از مردم تمایلی به حضور در بانک یا مراجعه به دستگاه خودپرداز ندارند و تلاش می‌کنند کارهای بانکی خود را به صورت آنلاین انجام دهند. استرایپ این امکان را برای آنها فراهم می‌کند.

خواندن
معرفی استارتاپ‌هایی که در زمینه نجات اقیانوس‌ها فعالیت می‌کنند

۴. اسپیس‌ایکس، ۳۳.۳میلیارد دلار

ایلون ماسک، میلیاردر آمریکایی است که استارتاپ اسپیس‌ایکس را راه‌اندازی کرده و در حال حاضر به عنوان یکی از با‌ارزش‌ترین استارتاپ‌های جهان شناخته می‌شود. این شرکت هم در حوزه حمل‌ونقل فعالیت دارد. ماسک استارتاپ خود را در سال‌۲۰۱۲ راه‌اندازی کرد و این روزها کاربرد آن به حداکثر رسیده‌است.

۵. ایربی‌ان‌بی، ۱۸میلیارد دلار

استارتاپ ایربی‌ان‌بی یکی از قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین استارتاپ‌های جهان است که در سیلیکون‌ولی متولد شده و در حال حاضر به یکی از با‌ارزش‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شده‌است. ناگفته نماند که این شرکت به خاطر فعالیت‌های خود که در زمینه هتل است، در این روزها بیشترین آسیب را از کرونا دیده‌است. به هر حال با وجود این آسیب‌ها همین حالا هم جزو با‌ارزش‌ترین شرکت‌های جهان است.

۶. کواشو، ۱۸میلیارد دلار

کواشو و ایربی‌ان‌بی هر دو به یک میزان ارزش‌گذاری شده‌اند؛ ۱۸ میلیارد دلار. اما از آنجا که کواشو به اندازه ایربی‌ان‌بی قدمت ندارد، پس از آن قرار گرفته‌است. کمتر کسی در دنیای غربی نام کواشو را شنیده اما در چین همه با این استارتاپ چینی آشنا هستند. به این ترتیب یک استارتاپ چینی توانسته تنها به کمک همان چینی‌ها به ارزشی چند‌میلیارد دلاری دست پیدا کند. این استارتاپ در حوزه به اشتراک‌گذاری تصاویر ویدئویی فعالیت دارد. به‌علاوه بیش از ۲۰۰میلیون کاربر فعال دارد و اخیرا هم به دلیل کرونا به تعداد کاربران فعال آن افزوده شده‌است.

۷. وان ۹۷ کامیونیکیشن، ۱۶ میلیارد دلار

این فقط چین و آمریکا نیستند که در زمینه استارتاپ‌ها حرفی برای گفتن دارند! هند هم به عنوان یکی از اقتصادهای نوظهور در دنیا، استارتاپی ۱۶میلیارد دلاری دارد که ایده خود را از وارن بافت، سرمایه‌گذار بزرگ آمریکایی وام گرفته‌است. بافت در حال حاضر جزو سرمایه‌گذاران این شرکت نیز است. این استارتاپ هم در زمینه پرداخت آنلاین فعالیت دارد.

خواندن
پول، یک استارت آپ موفق را تعریف نمی کند

۸. اپیک گیمز، ۱۵میلیارد دلار

حالا که کرونا آمده که همه قرنطینه شده‌اند، چه چیزی بهتر از بازی؟ و در نتیجه چه کسب‌وکاری بهتر از پلتفرم‌های بازی؟ اپیک گیمز یک استارتاپ آمریکایی است که معروف‌ترین بازی‌های آنلاین را در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار می‌دهد و این روزها هم حسابی طرفدار پیدا کرده‌است.

۹. دی‌جی‌آی اینوویشن، ۱۵میلیارد دلار

تهیه تصویر و فیلم در این روزها می‌تواند معضلی جدی برای بسیاری از کسب‌وکارها باشد. در چین کسب‌وکاری راه‌اندازی شده که در این زمینه تخصص دارد. این کسب‌وکار چینی به کمک پهپادهای خود بهترین تصاویر را با کیفیت بالا تهیه می‌کند و در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

۱۰. گرب، ۱۴.۳میلیارد دلار

سنگاپور به یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای آسیایی تبدیل شده‌است. در این کشور استارتاپی وجود دارد در حوزه تحویل مواد غذایی کار می‌کند. در حال حاضر این استارتاپ که با نام گرب شناخته شده، به دهمین استارتاپ باارزش جهان تبدیل شده‌است.

منبع: هفته نامه شنبه

استارتاپس لند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *