استراتژی های استارتاپ موفق :
امروزه فعالیت های استارتاپی از اولین گزینه ها برای خروج از شرایط رکود اقتصادی است.
آیا همیشه خواهان داشتن کسب و کاری مستقل بوده اید؟آیا به کارآفرینی مشتاق هستید؟اگر جواب پرسش ها مثبت است، چگونه راه موفقیت کارآفرینی را پیدا می کنید؟
درحالی که هیچ تضمینی برای کسب درآمد وجود ندارد. از طرفی اعتباری به باقی ماندن کسب و کارتان در بازار هم وجود ندارد.برای شروع با دقت و صحت فکر کنید تا مسیر درست را پیدا کنید.
استراتژی های خاصی وجود دارند که احتمال بیشتری برای موفقیت کسب و کارها دارند.
۴+ ۱ استراتژی وجود دارد:
۱-به دنبال علاقه خود بروید.
علاقه ی شما نقطه شروع است. چشم انداز کسب و کار خود را براساس علاقه خود دنبال کنید. چه چیزی باعث ایجاد شور کارآفرینی در شما می شود؟ جواب این سوال همان چیزی است که به آن عشق می ورزید.پس علایق شما، نشانه هایی برای ایجاد کسب و کارتان است. سپس به آینده نگاه کنید و فکر کنید چگونه می توانید شور و علاقه خود را افزایش دهید. یک چشم انداز شش ماهه، یک ساله یا سه ساله برای مسیر حرکت خود ترسیم کنید.
فراموش نکنید که اگر عاشق کاری باشید، به آن تعهد خواهید داشت.
۲-برای سخت کار کردن آماده باشید.
کارآفرینی یعنی کار زیاد! تصور نشستن پشت میز و داشتن اوقات فراغت زیاد را دور بریزید. یک کارآفرین برای موفقیت باید سخت کار کند.
ایجاد یک کسب و کار نیازمند تعهد، تلاش فوق العاده و انرژی مستمر است. آنچه را که شما از دور درکارآفرینان نمی بینید!
در ابتدا در چگونگی ساخت کسب و کارتان و رسیدن به موفقیت از خودتان بپرسید.شما باید بدانید محصول شما چیست؟مشتری کیست؟نیازهای او چیست؟رقبا و تامین کنندگان شما چه کسانی هستند؟از چه طرقی باید بودجه تامین کنید؟کسب و کارهای مشابه چیستند و چگونه کار می کنند؟
مطالعه و تلاش کنید تا پاسخ پرسش ها را بیابید.تا چشم انداز خود را برای موفقیت بهتر ترسیم کنید.
۳-دانش را جایگزین ترس کنید.
وقتی با افراد در مورد کارآفرینی صحبت می شود، آنها ترس را علت فرار از راه اندازی کسب و کار می دانند.برخی افراد برای شروع می ترسند و برخی برای توسعه و رشد آن می ترسند.
آنها اکثرا می گویند”من خیلی دوست دارم این کار را انجام دهم، اما…جای خالی را خودتان پر کنید!
اما احساس می کنم به اندازه کافی دانش آن را ندارم…
اما به اندازه کافی پول ندارم…
اما به توانایی خود در موفقیت شک دارم…
اما…
و هزارن امای دیگر!!!
بهترین راه برای غلبه بر ترس، جایگزینی اضطراب با دانش است. در دوره های رسمی و کارگاه های آموزشی شرکت کنید، کتاب مطالعه کنید، از جستجوی وب و آموزش های آنلاین استفاده کنید و…
می توانید از صاحبان کسب و کارهای موفق یاد بگیرید، در رویدادهای استارتاپی و کارآفرینی شرکت کنید، در محافل همفکری با کارآفرینان شرکت کنید و...
۴-شکست را در آغوش خود بگیرید.
هنگامی که با شور و اشتیاق به دنبال راه اندازی کسب و کار می روید، برای عقب نشینی خود را آماده کنید! بله عقب نشینی…!
هیچ دلیلی ندارد که همه ی برنامه ریزی ها طبق میل شما پیش رود! بعد از پایان مرحله ای از کار ممکن است نتوان به مرحله بعدی صعود کرد! باید به عقب برگشت…
کارآفرینی مسیری پیچ در پیچ است.گاهی ممکن است دو قدم به جلو روید و یک قدم به عقب!پس شکست ها و عقب نشینی ها را با آغوش باز بپذیرید.
هنگامی که با شکست مواجهه می شوید، از تمامی منابع و اطلاعات در دسترس استفاده کنید و شور و اشتیاق خود را در یافتن راه خود از دست ندهید.
۵-کارهای خیرخواهانه انجام دهید.
انجام کارهای مردمی، به خودی خود در کسب و کارتان کمک خواهد کرد.
لطفا کمربند خود را برای انجام کارهای سخت محکم ببندید!!!
منبع : cstland