چگونه یک کسب و کار را تقریبا با جیب خالی شروع کنیم؟

چگونه یک کسب و کار را تقریبا با جیب خالی شروع کنیم؟

برای شروع یک کسب و کار هیجان زده هستید. شاید ایده ای در سر دارید. یا اینکه فقط فکر آغاز و رشد شرکتی که مال خودتان است شما را مجذوب کرده. آماده اید خطر کنید. مثلا شغل حاضرتان را ترک کنید، یا برای مدتی بدون درآمد شخصی سر کنید. اما مانعی وجود دارد که شما را متوقف می سازد: پول زیادی ندارید.

این در ظاهر به نظر مشکل مهمی می آید. اما فقدان سرمایه ی شخصی نباید شما را از دنبال کردن رویاهایتان باز دارد. درواقع این امکان کاملا وجود دارد که تقریبا بدون هیچ سرمایه گذاری شخصی کسب و کاری را آغاز کنید و رشد دهید، اگر راه آن را بلد باشید.

چرا یک کسب و کار به سرمایه نیاز دارد؟

در درجه ی اول بگذارید ببینیم چرا یک کسب و کار به سرمایه نیاز دارد. در “استارت آپ” واحدی برای کسب و کارها وجود ندارد. پس کسب و کارهای مختلف نیازهای متفاوتی خواهند داشت. مهم است که قبل از پیدا کردن روش های جایگزین برای تامین بودجه ی شرکتتان، ابتدا محاسبه کنید که به چقدر سرمایه نیاز دارید.

موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • پروانه ها و جوازها: بسته به ناحیه ی شما، ممکن است برای شروع، به کار اداری بخصوص و ثبت نیاز داشته باشد.
  • ملزومات: آیا مواد خام خریداری می کنید؟ آیا به کامپیوتر و دیگر دستگاه ها نیاز دارید؟
  • تجهیزات: آیا به ماشین آلات یا سخت افزار تخصصی نیاز دارید؟
  • فضای دفتر: این هزینه ی بزرگی است. و نمیتوانید از چیزهایی مثل اینترنت و هزینه های خدمات رفاهی و برون سپاری کارهایی مثل لیست حقوقی و صورت حساب چشم پوشی کنید.
  • مشارکت ها، اشتراکات، عضویت ها: آیا هرماه مشترک نشریات خواهید بود؟
  • هزینه های عملیاتی: در این مورد همه ی جزئیات را بررسی کنید. بازاریابی را فراموش نکنید.
  • دستمزد های قانونی: آیا در طی فرایند پیشرفت کسب و کارتان با وکیل مشورت می کنید؟
  • کارمندان، آزادکارها، پیمانکاران: اگر به تنهایی از پس آن بر نمی آیید، در لیست حقوقی به افرادی نیاز خواهید داشت.
خواندن
ارتباطات ؛ مهمترین رکن موفقیت در کسب و کار

با آنچه گفته شد، شما دو مسیر اصلی برای آغاز کسب و کارتان با کمترین پول دارید: کم کردن هزینه هایتان یا افزایش سرمایه ی موجود از طریق منابع خارجی. در اینجا سه گزینه پیش روی شماست:

1. نیازهایتان را کاهش دهید

نخستین گزینه ی شما تغییر مدل کسب و کار به منظور کم کردن نیاز های ذکر شده در فهرست بالاست. مثلا اگر طرح شروع شرکت را به عنوان آزادکار یا مشاوره ای در سر داشتید، در صورتی که برای شروع خودتان تنها کارمند باشید، می توانید هزینه ی کارمندان را کاهش دهید. می توانید در خانه کار کنید، مگر اینکه به فضای دفتر احتیاج داشته باشید. حتی می توانید منابع تامین کننده ی ارزان تری پیدا کنید، یا آن برند از محصولات که برای شروع زیادی گران هستند را کاملا حذف کنید.

با این حال هزینه های اندکی وجود دارند که نمی توان از آن ها اجتناب کرد. گرفتن مجوز و دستمزدهای قانونی مقدار زیادی هزینه میبرد، حتی اگر همه ی هزینه ها ی دیگر را کم کرده باشید. به گفته ی SBA  هزینه ی آغاز بسیاری از کسب و کارهای خُرد کمتر از 3000 دلار است و پروانه های خانگی را می توان با هزینه ی اندک 1000 دلار آغاز کرد.

 2. خود راه انداز

گزینه ی دوم شما به ایده ی زمان “آماده سازی” کسب و کارتان  متوسل می شود. به جای این که مستقیما به سراغ یک مدل کسب و کار کامل بروید، فقط با اساس کار آغاز می کنید. ممکن است یک وبلاگ و یک خدمت ویژه را آغاز کنید. حوزه ی فعالیت، مخاطبین و سود خود را کاهش می دهید تا یک سود اولیه ببرید. اگر بتوانید شروع مستقلی داشته باشید، از برخی از بزرگترین هزینه های اولیه جلوگیری می کنید ( و از شرایط مالیاتی ساده تری هم برخوردار خواهید بود). یک شرکت رسیدگی به پرداختی ها مثل Due، هنگامی که برای تنظیم حرفه ای فاکتورها و مسائل بعدی تقلا می کنید، کمک شایانی خواهد بود.

خواندن
آیا فضای کار اشتراکی برای شما مناسب است؟

هنگامی که مقداری درآمد کسب کردید، می توانید برای خودتان سرمایه گذاری کنید و کسب و کاری که در ذهن داشتید را ذره ذره بسازید.

 3. برون سپاری

گزینه سوم شما مربوط به تامین بودجه از منابع خارجی است. پتانسیل های فراوانی برای افزایش سرمایه وجود دارد، حتی اگر خودتان سرمایه ی آنچنانی نداشته باشید. در اینجا تعدادی از منابع بالقوه را برای شما ذکر می کنیم:

  • خانواده و دوستان: احتمال کمک گرفتن از خانواده و دوستان را کنار نگذارید، حتی اگر مجبور شوید سرمایه را تکه تکه از منابع مختلف کنار هم بگذارید.
  • سرمایه گذاران نیک: سرمایه گذاران نیک افراد ثروتمندی هستند که ایده های کسب و کار را در ابتدای راه حمایت می کنند. آنها عموما به ازای مالکیت نسبی شرکت، سرمایه گذاری می کنند. این قربانی، ارزشِ در نظر گرفتن را دارد.
  • سرمایه گذاران مخاطره آمیز: این مورد هم مثل مورد سرمایه گذاران نیک است. اما آنها اغلب شرکا یا سازمان هایی هستند که تمایل به کشف کسب و کارهای موجود دارند.
  • سرمایه ی جمعی: به دلیلی محبوبیت دارد: با یک ایده ی خوب و کار کافی، می توانید برای هرچیزی بودجه جذب کنید.
  • امتیازات دولتی و وام ها: سازمان کسب و کارهای کوچک ( و برخی از آژانس های دولتی و محلی) تنها به منظور کمک به رشد کسب و کارهای کوچک به وجود آمده اند. بسیاری از آن ها وام ها و امتیازاتی را برای شروع کار در اختیارتان می گذارند.
  • وام های بانکی: همیشه می توانید از بانک وام بگیرید، البته اگر اعتبار شما در وضعیت خوبی باشد.
خواندن
ویژگی‌های رهبران برتر امروز؛ ذهنیت دیجیتال

با یکی از این گزینه ها یا بیشتر، باید قادر باشید که سرمایه گذاری شخصی تان را تقریبا به صفر برسانید. شاید مجبور شوید چیز های دیگری را قربانی کنید، مثلا آغازی محدود داشته باید، شرکایی را ملاقات کنید، یا قرض بگیرید، اما اگر به ایده ی کسب و کار خود باور دارید، هیچ یک از این خسارت ها مانع پیشرفتتان نمی شود. سرمایه بزرگترین سد راه شماست، اما اگر اشتباه نکنید می توانید بر آن غلبه کنید.

منبع: guilanclick

استارتاپس لند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *